O nama

Dobro došli u Viva IN

Vivain je hrvatska tvrtka čija je specijalnost izrada namještaja u shabby chic stilu, a upravo na tom polju jedan je od pionira. Otkad je započela naša priča naš je namještaj uselio i uljepšao mnoge domove, hotele i apartmane te unio toplinu i romantično ozračje u njihove prostore. Svaki komad ručno je rađen s posebnom pažnjom, a pritom u izradi našeg namještaja koristimo isključivo puno drvo i to pretežito smreku. Premazan bojama na bazi vode i voska, Vivain namještaj ekološki je proizvod visoke kvalitete.

Namještaj za one koje zahtijevaju posebnost

Zbog romantične aure koju rustikalan namještaj unosi u prostor, zbog ljepote nesavršenosti koja se krije u malim nepreciznostima i zbog topline i neprikosnovenog šarma, zaljubili smo se u shabby chic stil – stil uređenja interijera koji nikada ne izlazi iz mode već ima bezvremensku vrijednost.

Pretočiti šarm i toplinu nekih minulih desetljeća u komad drveta, oduvijek smo smatrali nekom svojom posebnom strašću. Nostalgija nas je vukla da ponovno oživimo duh starih dobrih vremena i da svoju strast pretočimo u kreiranje namještaja koji podsjeća na onaj kakav su nekoć imale imale naše bake.